Partners

Partners en vrienden van Eventplaats

Eventplaats partners en vrienden

Eventplaats was geen Eventplaats zonder haar vrienden én partners. Eventplaats is opgezet vanuit het idee om mensen dichter bij zichzelf en dichter bij elkaar te brengen. Saamhorigheid, de essentie van samen zijn is de grote essentie. Wij hebben dan ook geen klanten, maar vrienden. De mensen die dankbaar gebruik maken van Eventplaats, zijn wij enorm dankbaar en dragen wij mee in ons hart. Zij zijn de reden dat Eventplaats bestaan. Met onze ingewikkelde operatie en events hebben we echter ook veel te danken aan onze partners. De partners van Eventplaats zorgen ervoor dat ons dagelijk leven net iets makkelijk wordt. De partners van Eventplaats helpen ons met het opzetten en/of verbeteren van vele events. Wij dragen onze partners dan ook een warm hart toe. Wij willen dan nog één keer onze partners expliciet bedanken voor alle inspanningen en bijdrages. Bedankt!

Hieronder hebben we de meest belangrijke partner op een rij gezet. Wij moedigen iedereen aan om hun diensten te bekijken.

 

[email protected] amsterdam

Eventplaats is een dochter van het marketing en data specialist [email protected] Amsterdam. [email protected] gebruikt data als instrument om op korte en lange termijn (meer)waarde te creëren voor organisaties. Door middel van data en het juiste gebruik ervan kunnen organisaties nog relevanter zijn voor hun klanten en nog beter hun diensten afstemmen op de wensen van hun klanten.