Veelgestelde vragen

Antwoorden en uitleg voor uw vragen

Wat kost Eventplaats

Eventplaats is gratis

Eventplaats is gratis. Iedereen kan zich gratis registreren voor een basisaccount op Eventplaats. Met een basisaccount krijg je volledig toegang tot alle evenementen en kan je direct beginnen aan je eerste ervaring met Eventplaats.nl. Daarnaast kan je in contact treden met andere leden en privéberichten versturen en ontvangen.


Wil je meer?

Ben je eenmaal gewend en wellicht verslaafd geraakt aan Eventplaats? Dan kan je de keuze maken om een betaald abonnement te nemen. Afhankelijk van je abonnement kost dit tussen de 39 en 59 euro per jaar. Met een betaald abonnement kan je de volledige profielen doorzoeken van andere gebruikers, zelf evenementen organiseren, krijg je voorrang bij exclusieve events en spaar je punten voor onze webshop.


Zit ik ergens aan vast?

Absoluut niet. Sowieso zit je bij het basisaccount nergens aan vast. De betaalde abonnementen worden niet automatisch verlengd en verlopen automatisch na een jaar. Daarna mag je zelf beslissen of je het abonnement verlengd en wanneer je dit doet. Je zit dus nergens definitief aan vast en er zijn geen addertjes onder het gras.

>> Ga naar pagina-overzicht