Veelgestelde vragen

Antwoorden en uitleg voor uw vragen

Voor wie is Eventplaats

Onze ervaring laat zien dat de meeste leden van Eventplaats rond de dertig jaar en ouder zijn. Deze mensen willen alles uit het leven halen. Zij hebben namelijk de overtuiging dat alles in het leven mogelijk is en dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent. Ze hebben daarom een drukke baan, want zij streven naar een goede carrière waar ze trots op kunnen zijn. Naast deze drukke baan hebben zij een actief sociaal leven, die zij misschien ook nog combineren met een relatie of gezin. Ook hebben onze leden brede interesses, waardoor zij voor veel dingen in het leven open staan.


Wat willen onze leden?

Onze leden willen alles uit het leven halen. Ze willen zich daarom op verschillende gebieden ontwikkelen. Ze willen nieuwe mensen leren kennen buiten hun sociale kring. En ze vinden het leuk om constant nieuwe ervaringen op te doen. Eventplaats reikt deze nieuwe contacten, ervaringen en nieuwe inzichten graag aan. Daarom zijn onze events op deze verschillende facetten gebaseerd. Dit zorgt ervoor dat er een diversiteit is aan events. Populaire voorbeelden zijn events op het gebied van film en theater, uitgaan en borrelen, muziek en dans, gezellige etentjes, stedentripjes, en workshops. Ook op het gebied van workshops is er ook diversiteit te bekennen. Zo kan je bij ons creatieve workshops volgen, maar bijvoorbeeld ook competentiegerichte workshops, die jou bijvoorbeeld verder kunnen helpen in je carrière.


Waarom lid worden van Eventplaats?

We hebben je nu een beeld geschetst van onze leden en misschien herken jij jezelf hierin. Wellicht heb jij ook een drukke baan, een actief sociaal leven en genoeg dingen te doen; waarom zou je dan lid worden van Eventplaats?


Eventplaats maakt je leven makkelijker en nog leuker. We willen jouw leven verrijken met leuke ervaringen, waar je energieniveau van stijgt. We willen jou de kans geven om de ene week jezelf te ontwikkelingen door bijvoorbeeld een workshop te volgen en de andere week ontspanning te geven door naar het theater te gaan. Ook willen we het voor jou makkelijker maken om nieuwe mensen te leren kennen. Dit kan in principe met een paar klikken, wat jou veel tijd en energie bespaart.


 


 

>> Ga naar pagina-overzicht