Veelgestelde vragen

Antwoorden en uitleg voor uw vragen

Wat voor events hebben jullie?

Eventplaats heeft één hoofdmissie, namelijk het aanbieden van een leuke ervaring. Dit betekent dat bij ons de ervaring voorop staat en dat het event hieraan onderhevig is. Wij bedenken namelijk eerst hoe wij jou een leuke ervaring kunnen bieden en de details volgen later. Deze missie heeft als resultaat dat wij een diversiteit aan events kunnen aanbieden. Events die jou in staat stellen iets leuks te doen of te ervaren, nieuwe mensen te leren kennen en om jouw energiepeil te verhogen.  


Wat kan ik bij jullie doen?

Onze hoofdactiviteiten bevinden zich binnen uiteenlopende gebieden. Populaire voorbeelden zijn film en theater, uitgaan en borrelen, muziek en dans, gezellige etentjes, stedentripjes en nog vele andere soorten events. Daarnaast bieden wij ook diverse workshops die gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kan bijvoorbeeld een creatieve workshop zijn, maar bijvoorbeeld ook een competentiegerichte workshop die bevorderlijk is voor je carrière.


Events per categorie en provincie

Onze events zijn ingedeeld per categorie en op provincie. Op de site kan je dan ook per categorie en provincie filteren, zodat jij binnen no time het ideale event bij jou in de buurt vindt.


Zelf events aanmaken en organiseren

Eventplaats organiseert de events niet alleen. Ook jij als lid kan zelf events aanmaken en organiseren. Je kan gebruik maken van ons platform en onze faciliteiten, wat het voor jou makkelijk maakt om je eigen events op te zetten. Op deze manier kan jij andere mensen een ervaring bezorgen en ervoor zorgen dat er altijd een leuk event bij jou in de buurt is. 

>> Ga naar pagina-overzicht