Christmas is coming

Kerst events Nederland
Volgende week is het december en beginnen we al uit te kijken naar de feestdagen. Het duurt dan nog even tot dat het 25 en 26 december is, maar de voorpret is al genieten. Rondom Kerst zijn er verschillende events in Nederland. In elke stad of dorp is er wel iets te beleven. Een kerstmarkt, een kerstvuur, en andere gezelligheid. Hieronder zal ik je een aantal voorbeelden geven van leuke events in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Rotterdam en Den Haag.

Kerst events Amsterdam
De decembermaand staat altijd in het teken van licht. Steden worden bekleed met verlichting en thuis steekt iedereen een gezellig kaarsje aan. In december staat Amsterdam ook in het teken van licht. Van 28 november tot en met 17 januari vindt het event Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens het event in Amsterdam vaart de Water Colors rondvaart langs de Amsterdamse grachten en de Amstel.

Kerst events Utrecht
December is ook de tijd van sneeuw- en ijspret. Ook in Utrecht is er sprake van winterse gezelligheid. Zo is er van 4 december tot en met 3 januari een ijsbaan op de Neude. Direct aan de ijsbaan is een heuse Biergarten gevestigd. Volledig winters ingericht kan je hier genieten van bieren, glühwein, chocomelk en meer. Kortom, een top event in Utrecht.

Kerst events Haarlem
In Haarlem vieren ze Kerst met sportiviteit. Op 11 december wordt er in Haarlem de Santarun georganiseerd. Het hardloopevent in Haarlem. Het gaat erom dat je je zo leuk mogelijk uitdost in een leuke opvallende Kerstoutfit. Degene in de meest creatieve outfit krijgt ook nog eens een leuke prijs. Dus trek je Kerstoutfit en je hardloopschoenen aan en kom naar het event in Haarlem.

Kerst events Rotterdam
In Rotterdam wordt er op eerste en tweede kerstdag een heel bijzonder kerstdiner georganiseerd. In de Euromast kan iedereen genieten van Kerst op 100 meter hoogte met de vele lichtjes van winters Rotterdam als decor. Zowel op eerste als tweede kerstdag kun je genieten van verschillende arrangementen. Kortom, een bijzonder event in Rotterdam.

Kerst events Den Haag
Ook in Den Haag worden leuke events georganiseerd, zoals de Koninklijke kerstmarkt. Dit wordt ook wel de Royal Christmas Fair genoemd. Dit event in Den Haag is van 17 tot en met 23 december. Tijdens het event vinden er verschillende optredens plaats van kinderkoren, theatergroepen, ensembles en storytellers. Ook is er heerlijke glühwein, winterse vachten, flammkuchen, sfeerverlichting, houtsnijwerk, kaarsen en allerhande kerstwaar. Een top event in Den Haag die je niet kan missen.

Weet jij nog leuke andere events in Nederland. Laat het me weten in de reacties!

0 Reacties

Reactie plaatsen

top tien

 • Event descriptions and details here for the blog post title

  5555
 • Event descriptions and details here for the blog post title

  5555
 • Event descriptions and details here for the blog post title

  5555
 • Event descriptions and details here for the blog post title

  5555
 • Event descriptions and details here for the blog post title

  5555

Laatste media