Leuke dingen doen

Amsterdam

Dagje uit, workshops, nieuwe mensen leren kennen

Eventplaats en Amsterdam zijn het perfecte koppel. Eventplaats streeft ernaar om zo veel mogelijk verschillende events te organiseren, waar iedereen blij van wordt. En Amsterdam is zo’n stad waar dat allemaal kan. Amsterdam is namelijk een veelzijdige stad, met zijn grachtengordel, moderne en historische architectuur, musea, parken, dierentuin en natuurlijk met zijn verschillende culturen. Kortom, het ideale decor voor de events van Eventplaats. Zo organiseert Eventplaats een dagje uit in Amsterdam, waarbij je op een actieve manier heel Amsterdam doorkruist. Maar Eventplaats organiseert ook workshops in Amsterdam, en andere events, waarbij het voornamelijk draait om nieuwe mensen leren kennen in Amsterdam. Kijk snel hieronder voor onze toffe events.

Cocktail workshop in Amsterdam

Cocktail workshop in Amsterdam

Altijd al je eigen cocktails willen maken? Eventplaats organiseert een cocktail workshop in Amsterdam. In ongeveer 2 uur tijd krijg je les in het mixen en shaken van (non-)alcoholische drankjes. Na afloop van deze cocktail workshop in Amsterdam schud je alle mogelijke cocktails uit je mouw. Klik op "Meer weten" om meer te weten te komen over deze cocktail workshop in Amsterdam.

Meer weten

 

 

Dagje uit in Amsterdam met een Segway

Dagje uit in Amsterdam met een SegwayAmsterdam is een unieke stad met zijn grachtengordel en historische en moderne architectuur. Een bijzondere stad om te verkennen tijdens een dagje uit. De meeste mensen doen dit op de fiets, lopend of met het openbaar vervoer, maar hoe leuk is het om Amsterdam te verkennen met een Segway. Op een futuristische manier ga je rondrijden door Amsterdam en ontdek je binnen no time de leukste plekjes van Amsterdam. Klik op "Meer weten" om meer te weten te komen over een dagje uit in Amsterdam met een Segway.

Meer weten

 

 

 

Nieuwe mensen leren kennen in Amsterdam: Pubquiz

Nieuwe mensen leren kennen in Amsterdam: pubquizWil je nieuwe mensen leren kennen in Amsterdam, dan is onze pubquiz in Amsterdam het event om aan mee te doen. Er worden teams gevormd en elk team gaat met elkaar de strijd aan om de felbegeerde pubquiz trofee te winnen. In een avond leer je op een leuke, interactieve en muzikale manier nieuwe mensen kennen in Amsterdam. Klik op “Meer weten” om meer informatie te krijgen over de pubquiz en over nieuwe mensen leren kennen in Amsterdam.

Meer weten