Partners

Partners en vrienden van Eventplaats

Eventplaats partners en vrienden

Eventplaats was geen Eventplaats zonder haar vrienden én partners. Eventplaats is opgezet vanuit het idee om mensen dichter bij zichzelf en dichter bij elkaar te brengen. Saamhorigheid, de essentie van samen zijn is de grote essentie. Wij hebben dan ook geen klanten, maar vrienden. De mensen die dankbaar gebruik maken van Eventplaats, zijn wij enorm dankbaar en dragen wij mee in ons hart. Zij zijn de reden dat Eventplaats bestaan. Met onze ingewikkelde operatie en events hebben we echter ook veel te danken aan onze partners. De partners van Eventplaats zorgen ervoor dat ons dagelijk leven net iets makkelijk wordt. De partners van Eventplaats helpen ons met het opzetten en/of verbeteren van vele events. Wij dragen onze partners dan ook een warm hart toe. Wij willen dan nog één keer onze partners expliciet bedanken voor alle inspanningen en bijdrages. Bedankt!

Hieronder hebben we de meest belangrijke partner op een rij gezet. Wij moedigen iedereen aan om hun diensten te bekijken.

 

De Kitesurfwinkel

De Kitesurfwinkel is naar onze mening een mooi merk. Zoals de platte naam al doet vermoeden, is de kitesurfwinkel een winkel gespecialiseerd in kites en kitesurfen. Máár, het is meer dan een kitesurfwinkel alleen. De primaire missie van de kitesurfwinkel is om kitesurfers bij elkaar te brengen en zich in te zetten voor elkaar en anderen. Zo draagt de Kitesurfwinkel een deel van de omzet af aan kansarme kinderen in Brazilië, Dominicaanse Republiek en Kaapverdië om daar kinderen te leren kitesurfen. Maar, het gaat niet zozeer om het kitesurfen. Het is de les van hard werken om iets te bereiken, dat je door moet zetten en dat je best mag dromen. Deze les is waardevol om later je leven tot een succes te maken.

Kitesurfwinkel.nl

Schitterend merk en ze hebben mooie spullen. Zelfs drones en GoPro's. Ga zo door!