30 Dagen Challenge

Op zoek naar jouw droomleven

In deze tijd van het jaar zijn 30 dagen challenges helemaal ‘hip and happening’. Health coaches nodigen je massaal uit om 30 dagenlang mee te doen met hun sportschema’s om uiteindelijk bikiniklaar te zijn voor de zomer. Wat deze health coaches missen is het stukje diepgang en mentale training. Hier springt Eventplaats op in, maar dan wel een tikkeltje anders. Of course.

Eerste hulp bij levensvragen

Uit ervaring weten wij dat het leven soms niet makkelijk is. We gaan als een sneltreinvaart door het leven totdat we ons afvragen of we nog wel op het juiste spoor zitten. Wat is mijn doel in het leven? Ben ik wel gelukkig? Moet ik iets veranderen? Allemaal levensvragen die leiden tot keuzestress; niet weten wat je wilt, waardoor je stil komt te staan in het leven. Eventplaats weet dat sommige van jullie met deze levensvragen en keuzestress kampen. Daarom willen wij jullie graag helpen, door middel van onze 30 Dagen Challenge.


Workshops van life coach Myrte Paris

Tijdens de 30 Dagen Challenge volg je drie workshops van onze life coach Myrte Paris. Myrte gaat je helpen met het achterhalen van jouw persoonlijke missie, door te onderzoeken wat jouw behoeften en kernwaarden zijn. Uiteindelijk zal je na deze drie workshops een duidelijk beeld hebben van jouw toekomst. Het vage beeld zal verdwijnen en plaats maken voor een heldere en duidelijke missie en visie van jouw leven.


Hoe werkt het?

Wil je meedoen met de 30 Dagen Challenge, dan betaal je voor het hele traject 69 euro. De 30 Dagen Challenge loopt van begin juni tot en met begin juli. In deze periode neem je deel aan drie workshops van life coach Myrte Paris, welke plaatsvinden op 22 juni, 6 juli en 20 juli. Daarnaast kan je ook deelnemen aan andere events van Eventplaats. Heb je namelijk als doel om fysiek fit te worden, dan kan je bij ons een bootcamp volgen of meedoen met yin yoga. Wil je meer innerlijke rust, dan kan je bijvoorbeeld meedoen aan de workshop Frisse blik, waar je aan de hand van contemplatieve fotografie, een boeddhistische kunstvorm, meer rust en focus in je leven kan krijgen.

Hoe herken je een event binnen de 30 Dagen Challenge?

Events binnen de 30 Dagen Challenge herken je aan het groene icoontje zoals het voorbeeld hieronder.

30 dagen persoonlijke groei