Over ons

Wie is Eventplaats

Onze missie

Eventplaats is een jonge, dynamische non-profit website opgericht door Richard Naipal met de missie om mensen een ervaring te bieden. Wij zijn geen evenementenbureau, maar een groep mensen met een ideaal om beter met elkaar te leven. Bij ons staat de ervaring voorop en het event is hieraan onderhevig. Deze missie heeft als resultaat dat wij een diversiteit aan events kunnen aanbieden. Events die jou in staat stellen iets leuks te doen of te ervaren, nieuwe mensen te leren kennen en om jouw energiepeil te verhogen.  

Voor wie is Eventplaats

De meeste leden van Eventplaats zijn rond de dertig jaar en ouder. Deze mensen willen alles uit het leven halen. Zij hebben namelijk de overtuiging dat alles in het leven mogelijk is en dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent. Zij hebben daarom een drukke baan, een actief sociaal leven en brede interesses. Door deze instelling willen zij zich op verschillende gebieden ontwikkelen. Ze willen nieuwe mensen leren kennen buiten hun sociale kring. En ze vinden het leuk om constant nieuwe ervaringen op te doen.

Wat biedt Eventplaats

Eventplaats biedt zijn leden graag nieuwe contacten, ervaringen en nieuwe inzichten aan. Daarom zijn onze events op deze verschillende facetten gebaseerd. Dit zorgt ervoor dat er een diversiteit is aan events. Populaire voorbeelden zijn events op het gebied van film en theater, uitgaan en borrelen, muziek en dans, gezellige etentjes, stedentripjes, en workshops. Ook op het gebied van workshops is er ook diversiteit te bekennen. Zo kan je bij ons creatieve workshops volgen, maar bijvoorbeeld ook competentiegerichte workshops, die jou bijvoorbeeld verder kunnen helpen in je carrière.

Waarom lid worden van Eventplaats

We hebben je nu een beeld geschetst van Eventplaats onze leden en misschien herken jij jezelf hierin. Wellicht heb jij ook een drukke baan, een actief sociaal leven en genoeg dingen te doen; waarom zou je dan lid worden van Eventplaats?

Eventplaats maakt je leven makkelijker en nog leuker. We willen jouw leven verrijken met leuke ervaringen, waar je energieniveau van stijgt. We willen jou de kans geven om de ene week jezelf te ontwikkelingen door bijvoorbeeld een workshop te volgen en de andere week ontspanning te geven door naar het theater te gaan. Ook willen we het voor jou makkelijker maken om nieuwe mensen te leren kennen. Dit kan in principe met een paar klikken, wat jou veel tijd en energie bespaart.

Wat kost Eventplaats

Eventplaats is gratis. Iedereen kan zich gratis registreren voor een basisaccount op Eventplaats. Met een basisaccount krijg je volledig toegang tot alle events en kan je direct beginnen aan je eerste ervaring met Eventplaats.nl. Ook kan je in contact treden met andere leden en privéberichten versturen en ontvangen.

Ben je eenmaal gewend en wellicht verslaafd geraakt aan Eventplaats? Dan kan je de keuze maken om een betaald abonnement te nemen. Afhankelijk van je abonnement kost dit tussen de 39 en 59 euro per jaar. Deze abonnementen worden overigens niet automatische verlengd en verlopen automatisch na een jaar. Maar, wat kan je met een betaald abonnement vraag je je natuurlijk af. Met een betaald abonnement kan je de volledige profielen doorzoeken van andere gebruikers, zelf evenementen organiseren, krijg je voorrang bij exclusieve events en spaar je punten voor onze webshop.