Leuke dingen doen

Den Haag

Dagje uit, workshops, nieuwe mensen leren kennen

Den Haag is een veelzijdige stad waar je vele leuke dingen kan doen. Het is een statig, politieke, maar ook kunstzinnige en culturele stad. Zo kan je in Den Haag naar het binnenhof om te kijken van waaruit Nederland bestuurd wordt. Maar ook naar musea die zeker de moeite waard zijn om een middag in rond te lopen, zoals het Eschermuseum. Den Haag is vooral ook een culturele stad. Het bevat namelijk de grootste Chinese wijk van Nederland, met authentieke Chinese restaurants waar je heerlijk kan eten. Verder heeft Den Haag ook nog het strand als achtertuin en sta je binnen no time met je voeten in het zand. Kortom, Den Haag is de ideale stad om events te organiseren. Zo organiseert Eventplaats events als een dagje uit in Den Haag, waarbij je de stad leert ontdekken; verschillende workshops in Den Haag; en events waarbij het draait om nieuwe mensen leren kennen in Den Haag. Als je bijvoorbeeld net verhuisd bent naar Den Haag dan snappen wij dat je nieuwe mensen wilt leren kennen, zodat je een gezellig en sociaal leven kan leiden. Eventplaats is er voor jou, dus scroll snel naar beneden voor de events.

Workshop bonbons maken in Den Haag

Workshops bonbons maken in Den Haag

Bonbons zijn niet alleen een kunst van chocolade, ze zijn ook nog eens overheerlijk om te eten. Loopt bij jou het water al in de mond, dan is deze workshop bonbons maken in Den Haag de ideale workshop voor jou. Tijdens de workshop leer je alles over bonbons maken en natuurlijk mag je je eigen gemaakte bonbons meenemen naar huis. Wil jij deze workshop volgen met vrienden, familie of collega’s? Wacht dan niet langer en meld je aan voor deze workshop in Den Haag.  

Meer weten

 

 

 

Dagje uit in Den Haag: het geheim van koning Willem III van Oranje

Dagje uit in Den Haag: Koning Willem IIIOntdek tijdens een dagje uit in Den Haag de ware aard van koning Willem III van Oranje. Verzamel tijdens het spel informatie over de misdaden van Koning Willem III van Oranje aan de hand van cryptische aanwijzingen. Wil jij het mysterie oplossen en een leuk dagje uit in Den Haag? Meld je dan nu aan en klik verder voor meer informatie.

Meer weten

 

 

 

 

Nieuwe mensen leren kennen in Den Haag: Wijnproeverij

Nieuwe mensen leren kennen in Den Haag: wijnproeverij

“Goede wijn behoeft geen krans”. Oftewel, iets dat goed is hoeft niet extra aangeprezen te worden. Dit spreekwoord is vooral van toepassing op onze wijnproeverij in Den Haag. Tijdens de wijnproeverij leer je hoe je wijn moet proeven, wat de kwaliteit van een wijn bepaalt en welke wijn en spijs combinaties zijn aan te raden. De wijnproeverij is dus ideaal om kennis op te doen over wijn, maar ook ideaal om nieuwe mensen te leren kennen in Den Haag. Houd je van wijn en wil je nieuwe mensen leren kennen met dezelfde interesses, meld je dan nu aan.

Meer weten