Leuke dingen doen

Haarlem

Dagje uit, workshops, nieuwe mensen leren kennen

Eventplaats houdt van Haarlem. Niet alleen omdat we er vandaan komen, maar ook omdat Haarlem een bijzondere stad is. De stad staat bol van de mooie monumenten, architectuur en het allermooiste van Haarlem is zijn pittoreske uitstraling. Kortom, Haarlem is perfect om leuke dingen te doen. Eventplaats organiseert daarom verschillende events in Haarlem, zoals een dagje uit in Haarlem, events om nieuwe mensen te leren kennen in Haarlem en Eventplaats organiseert verschillende workshops in Haarlem. Ben je net verhuisd naar Haarlem en ken je nog weinig mensen in je nieuwe woonplaats, dan kan Eventplaats daar verandering in brengen. Je kan bijvoorbeeld naar een van onze events komen die er speciaal op gericht zijn om nieuwe mensen te leren kennen in Haarlem. Je kan nieuwe mensen leren kennen ook combineren met een leerzame workshop. Wil je geen nieuwe mensen leren kennen, maar gewoon een dagje uit in Haarlem met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s dan kan dat natuurlijk ook. Wil je meer weten over onze events in Haarlem, scroll dan gerust naar beneden, want hieronder bevindt zich een kleine selectie van onze events.

Workshop paaldansen in Haarlem

Workshop paaldansen in HaarlemDe workshop paaldansen in Haarlem is een intensieve en leuke workshop. De workshop is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd, lichaamsgewicht en sport ervaring. De paaldans workshop wordt gewoon gegeven in een sportoutfit, er komen dus geen hakken aan te pas. Ook zullen er geen erotische of sensuele bewegingen in voorkomen, wat de workshop overigens niet minder leuk of spannend maakt! Ben jij in voor een gezellige, uitdagende en sportieve workshop, klik dan hieronder voor meer informatie.

Meer weten

 

 

Dagje uit in Haarlem: citygolf

Dagje uit in Haarlem: citygolfHaarlem is een stad met vele straatjes en steegjes; het ideale decor voor citygolf. Citygolf is vergelijkbaar met midgetgolf, alleen bij citygolf zijn de straten en steegjes van Haarlem de banen. Met een golfclub probeer je de bal met zo min mogelijk slagen van de ene hole naar het andere te slaan. De holes bevinden zich in de leukste straatjes in het centrum van Haarlem. Citygolf is het ideale event voor een dagje uit in Haarlem. Ook is het event uitermate geschikt om samen met vrienden, familie of collega’s te spelen. Wil je meer weten over citygolf en een dagje uit in Haarlem, klik dan op “Meer weten”.

Meer weten

 

 

Nieuwe mensen leren kennen in Haarlem: Uiltje bar

Nieuwe mensen leren kennen in Haarlem: Uiltje barNieuwe mensen leren kennen in Haarlem wordt met Eventplaats een eitje. We zijn er namelijk van overtuigd dat men met een drankje in de hand sneller en gemakkelijker contact maakt met nieuwe mensen. Natuurlijk kan je overal wel een drankje doen, maar in Haarlem wordt het pas uniek. In Haarlem heb je namelijk ‘Uiltje bar’, de plek in Haarlem voor liefhebbers van speciaalbier. Dus wil jij een hoppige amber ales drinken en nieuwe mensen leren kennen in Haarlem, klik dan op “Meer weten”.

Meer weten