Leuke dingen doen

Utrecht

Dagje uit, workshops, nieuwe mensen leren kennen

Utrecht is een mooie stad om in te wonen, te werken en om te bezoeken. Utrecht is een stad met een studentikoze uitstraling en een stad waar de terrassen ook in de winter vol zitten met echte levensgenieters. Utrecht heeft dus de perfecte ingrediënten voor een leuk dagje uit of voor een gezellig avondje in de kroeg. Eventplaats organiseert daarom events als een dagje uit in Utrecht, workshops in Utrecht en events waar je nieuwe mensen kan leren kennen. Utrecht zit bomvol leuke mensen, maar je moet ze maar net tegenkomen. Eventplaats kan jou helpen, dus scroll naar beneden om een selectie te zien van onze events op het gebied van dagje uit in Utrecht, workshops in Utrecht en nieuwe mensen leren kennen in Utrecht.

 

Cupcake workshop in Utrecht

Cupcake workshop in UtrechtHeb je er altijd al van gedroomd om de mooiste cupcakes te maken? Eventplaats kan er voor zorgen dat jouw droom uit komt. Tijdens deze cupcake workshop krijg jij de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Natuurlijk mag je na afloop het resultaat mee naar huis nemen. Heb je al zin gekregen in deze zoete en inspirerende workshop? Klik dan op “Meer weten”.

Meer weten

 

Dagje uit in Utrecht: Moordspel

Dagje uit in Utrecht: MoordspelUtrecht is de ideale stad voor een dagje uit en het ideale decor voor een stadsspel. Ontdek Utrecht met je vrienden, familie of collega’s door de stad veiliger te maken en de moord op de Utrechtse koffiebrander op te lossen. Peter Freddo, Utrecht’s meest smaakmakende koffiebrander is door aangetroffen aan de Oude Gracht. Het is aan jou de taak om te onderzoeken of hier sprake is van een misdrijf. Gieren de recherche zenuwen al door je lijf? Klik dan op “Meer weten” en ga een dagje uit in Utrecht.

Meer weten

 

 

 

Nieuwe mensen leren kennen in Utrecht: High tea

Nieuwe mensen leren kennen in Utrecht: High TeaBij de High tea kan je niet alleen genieten van lekkere thee, hapjes en gebakjes; het is ook een moment om te genieten van de contacten om je heen. Een High tea is dus ideaal om nieuwe mensen te leren kennen in Utrecht. Ben je bijvoorbeeld net verhuisd naar Utrecht of wil je je sociale leven een boost geven, dan is deze High tea het ideale event voor jou. Klik op “Meer weten” om meer te weten te komen over de High tea en over nieuwe mensen leren kennen in Utrecht.

Meer weten