Nieuwe mensen leren kennen

Dagje weg

Je sociale leven vergroten

Je staat midden in het leven. Je hebt misschien wel een relatie en/of kinderen. Je hebt een leuke vriendengroep, maar toch mist er iets. Je vraagt je af of dit alles is. Je wilt meer dan deze bubbel waarin je nu leeft. Je wilt contact leggen met mensen waar je anders nooit contact mee zou leggen. Eventplaats begrijpt dat. Wij begrijpen dat je af en toe zin kan hebben om je te omgeven met andere mensen. Met mensen die dezelfde interesses hebben als jij en die je mist bij je eigen vrienden. Daarom organiseert Eventplaats events, zoals een dagje weg, waar jij nieuwe mensen kan leren kennen en je sociale leven kan vergroten.

Eventplaats respecteert jou

Op zoek gaan naar contacten buiten je vriendenkring is helemaal niet raar. Onze ervaring kent dat zowel mannen als vrouwen hierdoor nieuwe energie krijgen. Het geeft je namelijk een enorme boost als je je leven verrijkt met mensen die buiten jouw veilige bubbel leven. Je kan nieuwe persoonlijkheden ontmoeten, nieuwe ervaringen opdoen en interesses delen die je misschien niet kon delen met je eigen vrienden.

Het kan ook zo zijn dat jij je sociale leven wilt vergroten, omdat je huidige vrienden geen tijd voor jou hebben. Zij zijn misschien druk met hun relatie, gezin en werk, en hebben geen tijd om met jou een dagje weg te gaan. Eventplaats vindt dat jij je niet door hen moet laten belemmeren. Dus als jij naar het theater wilt, maar je vrienden niet? Houd je dan niet tegen en ga samen met andere Eventplaatsleden. Wij vinden het juist stoer en enorm goed voor je zelfvertrouwen, omdat je uit je comfort zone durft te stappen. Eventplaats heeft daar respect voor en daarom richten wij onze events ook op jou.

Een dagje weg met Eventplaats

Eventplaats organiseert verschillende events die jou helpen om nieuwe contacten te leggen en om je sociale leven te vergroten. Zo kan je met ons en andere Eventplaatsleden een dagje weg in Amsterdam en gaan we bijvoorbeeld samen naar een food festival. Of je kan met ons een dagje weg in Haarlem. Met een groep mensen gaan we gezellig citygolfen. Zo leer je Haarlem ontdekken en ben je sportief bezig. Woon je in Utrecht, dan kan je met ons meevaren door de grachten en tussendoor aanmeren bij leuke kroegjes en restaurants. Je kan met ons ook een dagje weg naar Rotterdam en samen met ons deze futuristische stad ontdekken. Ook in Den Haag is Eventplaats actief. Ga gezellig met ons uitwaaien op het strand van Scheveningen! Kortom, met Eventplaats kan je altijd een leuk dagje weg.